با توجه به پیچیدگی های فنی زیاد استفاده از افزودنی های آنتی فاگ، در چندین بخش با این خانواده از افزودنی های فیلم های پلاستیکی آشنا خواهیم شد. شما می توانید اولین بخش این سری مقالات را با کلیک روی لینک زیر مطالعه کنید و سپس با ادامه این متن همراه شوید.
افزودنی های آنتی فاگ در محدوده 2-4 phr به فرمولاسیون محصول PVC که عموما فیلم های استرچ هستند، افزوده می شوند و به دلیل سازگاری شیمیایی کمی که با PVC دارند به سطح فیلم مهاجرت کرده و مانع از جمع شدن بخارات آب و تشکیل قطره روی سطح فیلم می شوند.
سه گروه اصلی آنتی فاگ های مورد استفاده در تولید Stretch Wrap های PVC عبارتند از:
- استر گلیسرول ها مانند منو و دی اولئات گلیسرول (GMO) و همچنین گلیسرول منو استئارات (GMS)
- اتوکسیلات های سوربیتل استر
- اتوکسیلات های نونیل فنول
در برخی فرمولاسیون ها حتی ترکیبی از آنتی فاگ های نامبرده شده استفاده می شود، هر چند GMO بیشترین درصد مصرف را دارد. در کاربری هایی که سرعت آزاد شدن آنتی فاگ بایستی کم باشد، یا به عبارتی طول مدت سرویس دهی آن بیشتر باشد، می توان از دی گلیسرول یا پلی گلیسرول منواستئارت نیز استفاده کرد. این دو گزینه در برابر تابش اشعه UV نیز مقاوم هستند.