چالش ایجاد مه گرفتگی در بسته بندی های منعطف پلاستیکی را می توان با افزودن آنتی فاگ یا ضد مه (Anti fog) حل کرد. این افزودنی ها سطح فیلم پلاستیکی را آبدوست می کنند و قطرات حاصل از رطوبت موجود در بسته بندی به صورت یک لایه نازک آب در سراسر سطح داخلی بسته بندی پخش می شود. این پخش یکنواخت قطرات آب باعث می شود شکست نور رخ ندهد و محتویات درون بسته بندی به راحتی دیده شوند. با این حال انتخاب اصولی افزودنی های آنتی فاگ پیچیدگی هایی دارد و بر اساس الزامات کاربری نهایی باستی نوع مناسب را انتخاب کرد و میزان کافی از آن در فرمولاسیون فیلم پلاستیکی قرار داد.
افزودنی های آنتی فاگ در حین تولید فیلم پلاستیکی به فرمولاسیون فیلم اضافه می شوند. این افزودنی ها به لحاظ شیمیایی با پلاستیک های مورد استفاده در تولید بسته بندی های پلاستیکی ناسازگار هستند. از جمله مرسوم ترین پلاستیک های مورد استفاده در تولید فیلم های پلاستیکی می توان به پلی اتیلن (PE)، پلی پروپیلن (PP) و پی وی سی (PVC) اشاره کرد. به دلیل این ناسازگاری شیمیایی دائما افزودنی های آنتی فاگ به سطح فیلم پلاستیکی مهاجرت می کنند. در پی تماس این افزودنی ها با رطوبت درون بسته بندی به مرور زمان شسته می شوند و افزودنی جدید از درون فیلم بسته بندی جایگزین آن ها می شود. بنابراین مدت زمان اثر بخشی افزودنی های آنتی فاگ بر اساس نوع آن ها و غلظت استفاده شده محدود و در حدود یک هفته تا چند ماه است. این مدت زمان برای کاربری های معمول بسته بندی کافی است، اما در کاربری فیلم های کشاورزی نیاز است خاصیت آنتی فاگ برای یک تا دو سال حفظ شود. در این کاربری ویژه به گونه های خاص آنتی فاگ نیاز است و بایستی در خصوص غلظت مورد استفاده نیز حداکثر دقت به کار گرفته شود.
در بخش های بعدی با جزئیات بیشتری در مورد انتخاب صحیح آنتی فاگ صحبت خواهد شد.