فناوری های نوین در بسته بندی های پلیمری

کنفرانس فناوری های نوین در بسته بندی های پلیمری، بستری برای مشارکت جمعی صنایع فعال در حوزه بسته بندی

پس از برگزاری موفق اولین کنفرانس و سپس تشکیل کارگروه های بسته‌بندی آبزیان و کارگروه بسته‌بندی مواد پروتئینی، دومین کنفرانس فناوری های نوین در بسته بندی های پلیمری به منظور گزارش فعالیت های کارگروه های تشکیل شده و همچنین معرفی تکنولوژی های نوین در بسته بندی های پلیمری برگزار گردید.

کنفرانس فناوری های نوین در بسته بندی های پلیمری، بستری برای مشارکت جمعی صنایع فعال در حوزه بسته بندی

گزارشی از برگزاری دومین کنفرانس فناوری های نوین در بسته بندی های پلیمری

گسسته بودن حلقه های موثر در صنعت بسته بندی، نقش کلیدی بسته بندی ها در توسعه صنایع مختلف بخصوص صنعت غذا و دارو و نهایتا اتلاف و هدر رفت بالای غذا در ایران از جمله دلایل اصلی شکل گیری اولین کنفرانس فناوری های نوین در بسته بندی های پلیمری در بهمن ماه 1395 به همت شرکت پلیمر پیشرفته دانا بوده است. پس از برگزاری موفق اولین کنفرانس و سپس تشکیل کارگروه های بسته‌بندی آبزیان و کارگروه بسته‌بندی مواد پروتئینی، دومین کنفرانس فناوری های نوین در بسته بندی های پلیمری به منظور گزارش فعالیت های کارگروه های تشکیل شده و همچنین معرفی تکنولوژی های نوین در بسته بندی های پلیمری برگزار گردید.


این کنفرانس در تاریخ 24 بهمن ماه 1397 با حضور شرکت‌های صاحب تکنولوژی روز بسته‌بندی، کارشناسان و مدیران سازمان‌ها و صاحبان صنایع مرتبط کشور و به همت شرکت پلیمر پیشرفته دانا، در هتل المپیک تهران برگزار شد. پس از مراسم افتتاحیه، برنامه های کنفرانس در دو سالن مجزا با موضوع مواد اولیه صنایع بسته بندی و تکنولوژی های نوین بسته بندی ادامه داده شد. این کنفرانس یک روزه با ایراد 12 سخنرانی تخصصی، دو کلیپ ویدئویی و برگزاری یک پنل پرسش و پاسخ به کار خود پایان داد.


وزارت جهادکشاورزی، سازمان شیلات ایران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر مهمترین بخش های دولتی بودند که نمایندگان آن ها در این کنفرانس به سخنرانی پرداختند. همچنین شرکت های میتسویی کمیکال، اوبه و آکسوی پلاستیک مهمترین شرکت های خارجی حاضر در این کنفرانس بودند که با ایراد سخنرانی های تخصصی، آخرین فناوری های نوین را برای صنایع بسته بندی تشریح کردند. برگزاری نمایشگاه جانبی و معرفی راه کارهای ارائه شده توسط کارگروه های کنفرانس در آن، در کنار حضور شرکت های ایرانی فعال در صنایع بسته بندی، از جمله برنامه های این کنفرانس بود.


در پایان دکتر حمید امیری، دبیر اجرایی کنفرانس، در مراسم اختتامیه کنفرانس اعلام کردند همانند کنفرانس اول با مخاطبین خود در ارتباط خواهیم بود و در تلاشیم بستری پویا برای جذب مشکلات صنایع مختلف در حوزه های گوناگون بسته بندی مهیا کنیم و در قالب کارگروه های کنفرانس برای این مشکلات راه حل های عملیاتی ارائه کنیم. تشکیل کارگروه های بسته بندی میوه، سبزی و صیفی از جمله نتایج کنفرانس دوم بود که دکتر امیری در مراسم اختتامیه نوید آن را داد.
در روزهای آتی گزارش مبسوط کنفرانس ارائه خواهد شد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آنچه در این مطلب خواهید خواند

TPE For Packaging
TPE,TPV

استفاده از TPE در صنعت بسته بندی

پلاستیک‌ها به دلیل سبکی، شفافیت و قابلیت تنظیم خواص، نقش مهمی در بسته‌بندی دارند و بیش از یک‌سوم این صنعت را شامل می‌شوند. ترموپلاستیک الاستومرها (TPE) که در گذشته بیشتر در صنایع خودروسازی و الکترونیک کاربرد داشتند، امروزه در بسته‌بندی نوشیدنی‌ها، غذا و محصولات آرایشی استفاده می‌شوند. گریدهای TPE باید دارای سختی متنوع، مقاوم در برابر مواد شیمیایی و مناسب برای تماس با مواد غذایی باشند. این مواد با ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود، کیفیت و کارایی بسته‌بندی‌های مدرن را بهبود می‌بخشند.

مطالعه بیشتر »
PA46
PA

معرفی پلی آمید PA 46: پلی‌آمید با پایداری حرارتی بسیار بالا

پلی‌آمید PA 46 یک پلیمر مهندسی ترموپلاستیک با خواص حرارتی و مکانیکی برجسته است که در صنایع مختلف کاربرد دارد. این پلی‌آمید، حاصل پلیمریزاسیون بوتان-1,4-دی‌آمین و اسید آدیپیک بوده و دمای ذوب 290 درجه سانتی‌گراد دارد. ساختار بلوری بالا و مقاومت در برابر محیط‌های خورنده، آن را برای شرایط سخت ایده‌آل می‌کند. افزودن الیاف شیشه نیز خواص آن را بهبود می‌بخشد. از PA 46 در ساخت قطعات خودرو، تجهیزات الکتریکی، قفسه‌های بلبرینگ، کانکتورها و عایق‌های حرارتی استفاده می‌شود و موجب افزایش دوام و عملکرد قطعات در دماهای بالا می‌شود.

مطالعه بیشتر »
Catherter
TPE,TPV

TPE برای تولید کاتترهای پزشکی: انتخابی بی‌نظیر برای تجهیزات پزشکی

TPE‌ها به دلیل زیست‌سازگاری، انعطاف بالا و مقاومت حرارتی، گزینه‌ای ایده‌آل برای تولید کاتترهای پزشکی هستند. این پلیمرها با بدن انسان سازگار بوده و امکان تولید لوله‌های بسیار نازک را فراهم می‌کنند. کاتترهای ساخته‌شده از TPE شکل خود را در دمای بدن حفظ کرده و قابلیت استریل شدن دارند. این مواد در تشخیص و درمان بیماری‌های قلبی، گوارشی و عصبی کاربرد دارند. با توجه به ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد، TPE‌ها آینده روشنی در تولید تجهیزات پزشکی داشته و موجب پیشرفت این حوزه می‌شوند.

مطالعه بیشتر »
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x