جاذب های UV در بسته بندی مواد غذایی

جاذب های UV در بسته بندی مواد غذایی

جاذب های UV در بسته بندی مواد غذایی

جاذب های UV در بسته بندی مواد غذایی

 استفاده از جاذب های UV در بسته بندی یک روش موثر به منظور افزایش ماندگاری مواد غذایی می باشد. در استفاده از جاذب های UV این نکته باید در نظر گرفته شود که این مواد متناسب با نوع و برحسب آلی یا غیرآلی بودن خود می توانند طیف های مشخصی از نور را جذب نمایند. به همین جهت، در صورت نیاز به نگهداری بلند مدت مواد غذایی، بهترین روش افزودن ترکیبی از هر دو نوع، به فرمولاسیون بسته بندی پلیمری می باشد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آنچه در این مطلب خواهید خواند

Blow Molding
TPE,TPV

توسعه گریدهای جدید TPE برای فرایند BFS

به منظور حصول اطمینان از بسته بندی اصولی، عدم نفوذ هر گونه آلودگی و رعایت تمام الزامات استانداردهای بسته بندی داروها، تکنولوژی های مختلفی توسعه داده شده است. تکنولوژی های بسته بندی داروها شامل ماشین آلات و مواد اولیه مورد مصرف در فرایند بسته بندی است.

مطالعه بیشتر »
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x